Évek hosszú során, szorgos, jó munkával, egyenletes kiváló minőség nyújtással, ismét csak sikerült bebizonyítani, hogy egy éttermet nem az tesz népszerűvé, ha ötven oldalas étlapja van, hanem az, ha ott azt kapod a mit vársz: kiváló ételt, jó és friss, útonjáróknak, vezetőknek alkalmas limonádét - bodzástól, rózsástól meggyesig variálva- és gyors, udvaria,s kedves kiszolgálást.
Ez a Siesta Café Dunabogdányon.
Az étlap még mindig elfér egy lapon, az itallap a másikon.
De a pisztráng nem fér el a tányéron, mert akkora a hal, a mellétálalt fél saláta, fél krumpli.
A pisztráng maga egy mesés álom: hófehér húsú, zamatos, szemet-szájat gyönyörködtető.
A frissen füstölt pisztráng pedig még annál is jobb, mint amilyenre emlékeztem.
Ízeket nem tudok idevarázsolni, de tessék néhány kép:
1. kakukkfüves pisztráng salátával
2. füstölt pisztráng salátával
3. mandulás pisztráng fél salátával fél krumplival
Szóval itt nem változott semmi 2010 óta.
http://konyhaikezdetek.blogspot.hu/2010/03/pilisi-pisztrang.html
http://konyhaikezdetek.blogspot.hu/2010/04/pilisi-pisztrang-2.html
http://konyhaikezdetek.blogspot.hu/2011/03/tavaszi-pisztrangozas.htmlhttp://konyhaikezdetek.blogspot.hu/2011/03/tavaszi-pisztrangozas.html
Nos ezen idézett bejegyzések minden sorát fenntartom ma is, ugyanígy igaz minden!