Amikor én voltam 19-20 éves, és készültem otthonról Szegedre költözni, akkor leültem nagyanyámmal meg anyámmal a verandán, elővettem a regiszteres füzetet, és névsorba rendezve elkezdtem leírni az általam kedvelt ételek receptjeit. A pontos mennyiségeket, hogy, mennyi az a csipet só, kanál cukor. Jól jöhet még ez a tudomány a saját gyerekeimnek is. Nekik írom ezt a blogot, meg mindenkinek, akinek nincs lehetősége megkérdezni az anyukáját, hogy hogy is kell ezt csinálni?
2008. december 30., kedd
84. születésnap
A mama 84. születésnapját jó hangulatban, jó helyen, jó ételekkel sikerült megünnepelni. Megint a Szent Flóriánban voltunk, és most sem csalódtunk!
Az étel friss, jó ízű, a bécsi szelet még a nagy svájci tányérról is körben lelógott!
Az ital gond is megoldódott, ugyanis kiderült, hogy dupla kólát is felszolgálnak.
Változatlanul, jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a helyet.
A torta Czinieltől volt, vittük magunkkal, de ez most nem volt annyira nyerő.
Csokitorta volt, az én ízlésemhez mérten kicsit geil, a tészta kicsit száraz, morzsálódó, nem a megszokott friss, a krém vajas krém. Legközelebb nem ilyet veszek.
A Feketeredei mellől nem fogok tágítani.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése