Üdvözlet az olvasónak

A receptek többsége kétszemélyes adagban készíthető a megadott mennyiségből. Ha nagyobb adagban készítenéd, akkor a mennyiséget értelemszerűen és arányosa növelni kell. Ahol többszemélyes adag jön ki a megadott hozzávalókból, azt ott jelzem. Ha nem találsz valamit, és szeretnéd megtudni, hogy mit, hogy kell csinálni, miből mennyit kell beletenni egy készülő ételbe, kérdezz bátran. Akár itt, bármelyik bejegyzéshez kapcsolható hozzászólásként, vagy e-mailben blholdkukacgmailpontcom címen.

2008. november 26., szerda

Trófea Grill

Akartunk szervezni december 20. szombat, munkanap estéjére egy baráti találkozót a DC fórumozóinak , és a legkézenfekvőbb megoldás a fogyasztás és fizetés áraránya miatt a Mongol vagy a Trófea volt, és a parkolási lehetőség legjobb megoldhatósága miatta a Szerémi úti Trófea Grill lett a kiválasztott. Illetve lett volna. Commandante érdeklődésére közölték ugyanis a Szerémi úti Trófeában, hogy persze, van külön termük, ahol vetíteni is lehet, de a nagy érdeklődésre tekintettel az eddigi 18-24 óra közötti időt lefelezték, tehát egy befizetéssel csak 18-21, vagy 21-24 óra között tehetsz látogatást, és ja az árat is felemelték. És még éppen van egy külön termük 21-24 óra között. Hmmm. Na de ki akar este kilenckor érkezni és hozzákezdeni vacsorázni, mert a filmek vetítésére, meg beszélgetésre már nem is lesz idő.
A fene se gondolta volna, hogy ekkora tumultus van ebben a válságos megszorítós időszakban.

Maga a Trófea grill kicsit más, mint a Mongol. Nagyobb, tágasabb, nagy egybenyitott terekkel, kevesebb lehetőség az elkülönülésre. Előny, hogy a gyerekekkel érkezőknek van lehetőségük lekötni a gyerekeik fölös energiáit, mert elkülönített játszó sarok várja a kicsiket, így nem az asztalok között cikáznak és kurjongatnak. Több a kész étel, kevesebb a frissen készülő grill hús, a választék más, több a standard étel, amit máshol étlapról is választhatsz magadnak, a süteményeket kirakják, amit az úri közönség úgy dúr össze, ahogy csak akar, és ha már a főétel után mégy a habos-csodás desszertért, bizony előfordulhat, csak romokat, és nem kívánatos állagú zagyvalékot találsz a tálakban.
A hely javára kell azonban megjegyezni, hogy ha születésnapot ünnepelni térsz be, akkor a szülinapos torát, csillagszórót, szülinapos zenét, tapsot, ünneplést kap. És ha ezt előtte titokban tartottad, akkor a meglepetés és az öröm az arcán feledhetetlen!
A hely minősítését adja, hogy a parkolója mindig tele van, és

3 megjegyzés:

  1. Trófeákról csupa rosszat hallok mostanában amúgy, párom anyukája a Margit híd budai hídfőjénél lévőbe járt nyáron, évek óta járnak oda 2-3 havonta nagyobb társasággal, mondták h keresnek mást, mert sokkal drágább lett, idő kevesebb és olyan tömeg van, h megmozdulni nem lehet. Ott alapból rövidítették az időt, nem azért mert sokan vannak.

    VálaszTörlés
  2. Most újra tesztelni fogom a Mongolian BBQ a Márvány utcában, majd valamikor december végén. Hátha összeszedték magukat.
    Egyébként a Margit hídnál lévő Trófea már nincs is meg. Megszűnt.

    VálaszTörlés
  3. Na hát nem csodálom akkor ha bezárt :)

    VálaszTörlés