Üdvözlet az olvasónak

A receptek többsége kétszemélyes adagban készíthető a megadott mennyiségből. Ha nagyobb adagban készítenéd, akkor a mennyiséget értelemszerűen és arányosa növelni kell. Ahol többszemélyes adag jön ki a megadott hozzávalókból, azt ott jelzem. Ha nem találsz valamit, és szeretnéd megtudni, hogy mit, hogy kell csinálni, miből mennyit kell beletenni egy készülő ételbe, kérdezz bátran. Akár itt, bármelyik bejegyzéshez kapcsolható hozzászólásként, vagy e-mailben blholdkukacgmailpontcom címen.

2010. szeptember 4., szombat

Trófea Grill Étterem Óbuda

Nemrég nyílt a III. kerületben egy új Trófea Grill Étterem Óbuda, és alkalom is kínálkozott rá, hát kipróbáltuk.
Péntek délben hatan voltunk ebédelni, egy születésnapossal súlyosbítva a helyzetet. Természetesen, mint ahogy az már megszokott a születésnapost a Trófea Grill külön tortával, tűzijátékkal, gyertyával, és zenével köszönti. De ne vágjunk a dolgok elébe.

Amikor egy héttel ezelőtt felhívtam őket, hogy asztalt foglaljak, úgy tűnt, hogy kifejezetten örülnek nekem, hogy odaviszem a családomat, és biztosítottak, hogy nagy szeretettel várnak bennünket.
Itt lakunk a III. kerületben, de csak az étterembe érkezés alkalmával értesültünk arról- miután láttuk, hogy a közterület felügyelők éppen az étterem előtt készülnek bírságolásra*, és ártatlan arccal odamentem hozzájuk, hogy az utcában kell-e parkolási díjat fizetni, mire azt a meglepő választ kaptam, -hogy nem a III. kerületben sehol sem kell parkolási díjat fizetni. No ez már egy jó hír volt! Isten tartsa meg a jó szokását a kerületünknek.

Az étteremben szeretettel fogadtak bennünket, helyünkre kísértek, megmutatták hol mit találunk, biztosítottak afelől, hogy, a svédasztalról korlátlanul fogyaszthatunk és azonnal megkérdezték, hogy mit kérünk inni.
A svédasztal dugig volt rakva, nem voltak üres helyek, minden friss volt, kívánatos, illatos, voltak előételek, friss péksütemények, készételek, szarvas szelettől rántott csirkén át marhapörköltig, sült kacsacombig, friss, grillezésre váró pácolt húsok, pisztráng, tengeri hal, mindenféle köret, zöldség, saláta, dresszingek, sütemények, gyümölcsök, fagylaltok...
És még a zsúrkocsin körbe tolt ropogós cipóban sült füstölt csülökről, meg a forró, vanília öntetes vargabélesről nem is szóltam.

A születésnapi tortát csinos dobozva csomagolva kaptuk meg a számlával, és elégedetten, jóllakottan távoztunk.

Az egy főre eső összeg 2.999.-Ft. Étellel, itallal, cakk-pakk.

Az, hogy jövünk még, az biztos, de hogy hogy többedmagunkkal, az is biztos!
Csillagos ötös, kedves Trófea Grill Étterem Óbuda!

Képek itt.

*Ja, hogy akkor kit bírságoltak a közteresek? A Laktanya utcának van egy rövid szakasza, amit "mindkét irányból behajtani tilos" tábla véd. És valaki mégis behajtott oda. Hát őt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése