Üdvözlet az olvasónak

A receptek többsége kétszemélyes adagban készíthető a megadott mennyiségből. Ha nagyobb adagban készítenéd, akkor a mennyiséget értelemszerűen és arányosa növelni kell. Ahol többszemélyes adag jön ki a megadott hozzávalókból, azt ott jelzem. Ha nem találsz valamit, és szeretnéd megtudni, hogy mit, hogy kell csinálni, miből mennyit kell beletenni egy készülő ételbe, kérdezz bátran. Akár itt, bármelyik bejegyzéshez kapcsolható hozzászólásként, vagy e-mailben blholdkukacgmailpontcom címen.

2011. március 28., hétfő

Levelet kaptam lájf

Fini megtisztelt egy díjjal.
Mindig örülök, ha kiderül, hogy sokan olvassák a főzős blogomat, és annak meg különösen, ha tetszik is nekik, és hasznát is tudják venni. Most kaptam egy újabb díjat, büszkén ki is tettem oda oldalt. Kedves blog lettem. Köszönöm.

Úgy járja, hogy a díjat tovább is kell adni:
Több mint húsz blogot olvasgatok naponta-kétnaponta rendszeresen, így nehéz a választás.
Lássuk, ki az a kedves blog, akit szívesen látogatok magam is.
Thia persze, mert szeretjük és mert neki ünnepsége is van most, éppen az 1000. bejegyzését olvashattuk.
Sunny Nanny mert életkezdő, lelkesen, napról napra, kötelességszerűen küldi a beszámolóit és az ő blogja olyan, mintha egy naplót olvasnánk, benne, hogy a szerző minek örült, mi bántotta és mi történt vele. Vállalva, hogy közel sem tökéletes, hogy keresi mit is kezdjen az életével, mi meg partvonalról kiabálunk be néha hozzá, mint annak idején a bábszínházban, hogy vigyázz, ott leselkedik a farkas, légy óvatos...
Kedves blogom még cyber néni ( ahogy meta hari nevezte el) életről írt blogja, mert ő meg éppen a másik oldalán van az életnek, lelkes, tevékeny és a világra nyitott nyugdíjas. Szeretem na!

És hát az útmutató, a gondolatébresztő, az elgondolkodtató csillag.


A teendőkkel kapcsolatosan átirányítalak benneteket fini blogjára.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a díjat, igyekszem ismét lelkes, tevékeny és a világra nyitott lenni. :)))
    http://szerintemazelet.blogspot.com/2011/03/bluemoon-tol-kaptam-ezt-dijat-nagyon.html

    VálaszTörlés