Üdvözlet az olvasónak

A receptek többsége kétszemélyes adagban készíthető a megadott mennyiségből. Ha nagyobb adagban készítenéd, akkor a mennyiséget értelemszerűen és arányosa növelni kell. Ahol többszemélyes adag jön ki a megadott hozzávalókból, azt ott jelzem. Ha nem találsz valamit, és szeretnéd megtudni, hogy mit, hogy kell csinálni, miből mennyit kell beletenni egy készülő ételbe, kérdezz bátran. Akár itt, bármelyik bejegyzéshez kapcsolható hozzászólásként, vagy e-mailben blholdkukacgmailpontcom címen.

2011. október 21., péntek

Eladó holmik - LEÁRAZÁS!

Leáraztam az eladó holmikat.


Eljött a megvásárolt lakás átadásának ideje is, és az, méltányos érdekeink egyeztetése után rendben le is zajlott.
Most még a felújítás következik és aztán a költözés. Lesz még ezzel tenni való bőven.


Legelőször is, a benne található és a felújítás miatt feleslegessé váló dolgok eladása:




Zanussi páraelszívó : 4000.-Ft. 2.000.-Ft. ( működik de erősen tisztításra szorul)


Zanussi ZCC 5063 négy égős elektromos szikra-gyújtós gáztűzhely elektromos sütővel: 30.000..-Ft. 10.000.-Ft. A tűzhelynek megvan a ráhajtható teteje is.
itt olvasható a használati utasítása
(ez is alapos súrolásra szorul)



Ez pedig a komplett 5 elemes konyhabútor 20.000.-Ft. 5.000.-Ft. csaptelep szifonnal együtt: 4.000.-Ft. 1.000.-Ft.
Kétajtós mosogató, egy medencés csepegtetős, felette 2 ajtós fali szekrény, a páraelszívó felett egy felnyíló ajtajú szekrényke, egy felső sarokszekrény, és egy alsó egy ajtós, de a falig benyúló szekrény. Az egész alapos takarításra, az ajtók pászításra szorulnak, és néhol új élfóliát kell rávasalni.

Elvihető a fali csempe kb.8 nm., amit a vevő bont le, ennek fejében az ára jelképes 6.000.-Ft. A csempe drapp színű, ahogy a képen is látszik. Nemcsak a konyhabútornál van csempe, hanem a szembe oldalon is kb. 1 m magasságig.



Márványlapos mosdószekrény tükörrel, világítással: 30.000.Ft. 3.000.-Ft. ( megnéztem tüzetesen és az ajtók alaposan el vannak ázva, de a márvány hibátlan)

kádtöltős zuhanyozós csaptelep: 5.000.-Ft.


Fürdőkád 20.000.-Ft. 2.000.-Ft.

A fürdőszobai csempe kb.8 nm és járólap alig 1 nm. is elvihető, itt is a vevő dolga a csempe lebontása, az ár itt is jelképes 6.000.-Ft. 2.000.-Ft.

Az étkező és konyha járólapja kb. 20-22 nm. és , ezt is a vevő dolga felszedni és elvinni, jelképes árat kérek érte,12.000.-Ft.-ot. 6.000.-Ft. A konyha fali csempéje szintén eladó 3.000.-Ft.

A lakásban eddig albérlők laktak, a holmik ennek eredményeként nem igazán tiszták, de alapvetően jó állapotúak.
A holmik jelenleg egy III. kerületi felújítás előtt álló lakótelepi lakásban vannak, onnan kell kiszerelni, kibontani illetőleg elszállítani. A ki/leszerelést és kibontást a vásárló intézi.

Akit érdekel, gyorsan jelentkezzen, mert kezdődik a lakás felújítása, és kell a hely. A ha bárkinek kell bármi, a holmikat a jövő héten el kell vinni!

8 megjegyzés:

  1. Szia!

    Tudnál küldeni méretet a mosdóhoz?

    Köszönöm:
    BT

    VálaszTörlés
  2. Kb. 70 cm. széles, de holnap pontosan lemérem. Ha érdekel, csinálok még róla képet és elküldöm.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Bluemoon!

    Érdeklődnék néhány dolog után, viszont a szállítás tekintetében fontos lenne tudnom, hol laktok? Köszönöm a választ: Georgina

    VálaszTörlés
  4. ó, már látom, hogy Bp, III. kerület! :) Akkor amennyiben aktuális lenne, meddig tudok jelentkezni?

    VálaszTörlés
  5. A 70 cm-es jó lehet, kérlek alulról is csinálj képet.

    Köszönöm.

    VálaszTörlés
  6. Gini: máshol van már érdeklődő, ha holnapig nem lesz gazdája, akkor jelentkezem. Mi érdekelne pontosan?

    esszencia: lemértük, 63 cm a márvány és 52 cm a mosdó benne. A márványlap mélysége 56, magassága 82 cm. Mindjárt teszek fel még képet.

    VálaszTörlés
  7. a konyhabútor meg a tűzhely mindenképp, a többi ahogy alakul :) De ha valami marad a kínálatban, jelezd kérlek! Köszönöm :)

    VálaszTörlés
  8. uhhh, sajnos akkor nem jó a méret.

    köszi

    VálaszTörlés