Üdvözlet az olvasónak

A receptek többsége kétszemélyes adagban készíthető a megadott mennyiségből. Ha nagyobb adagban készítenéd, akkor a mennyiséget értelemszerűen és arányosa növelni kell. Ahol többszemélyes adag jön ki a megadott hozzávalókból, azt ott jelzem. Ha nem találsz valamit, és szeretnéd megtudni, hogy mit, hogy kell csinálni, miből mennyit kell beletenni egy készülő ételbe, kérdezz bátran. Akár itt, bármelyik bejegyzéshez kapcsolható hozzászólásként, vagy e-mailben blholdkukacgmailpontcom címen.

2008. december 21., vasárnap

DC-fórum találkozó

A Commandante délben már alig tudott enni, olyan ideges volt. Hogy eljön-e mindenki, hogy jól fog-e sikerülni, nem lesz-e semmi gond, az ételek jók lesznek-e mindenkinek?

Aztán amikor megérkeztünk öt után, már ott volt Jules a feleségével meg egy barátjukkal, letárgyaltuk a pincérrel a számlázási módot, és szépen kezdtek szálingózni az emberek. És jöttek, és jöttek, és mindenki bemutatkozott mindenkinek, és örültünk, amikor Szombathelyről, Pécsről, Érdről, Nagymarosról is megérkeztek a régen látott barátok, és szóba kerültek a fórumos poénok, aközös tervek, a régebbi utazási élmények.
Jó volt.

Teltházzal, teljes megelégedéssel, jó hangulatban, jó vacsorákkal, hideg sörökkel, szuper versenyfilmekkel megvolt a fórumos találkozó a Szent Flórián étteremben.

Eljött mind a negyvenegynehány ember, most már arcok is vannak a nick nevekhez, régebben látott barátokkal is találkozhattunk, sőt Kisdémon is elhozta az anyukáját a Szent Flóriánba, úgyhogy, egy nagyon elégedett, kis mosolygós, kiegyensúlyozott hat hónapos is volt velünk egy fél órácskát.

Ezt a találkozót gyakran fogjuk ismételgetni, azt gondolom a filmek bemutatásának ez lesz a jövőbeli legjobb módja, és ez lesz hozzá a legjobb hely.

Úgy gondolom, a szalkszentmártoni UEF bázis megfelelő hely lesz egy késő tavaszi, nyár eleji találkozónak.

Lassan el kéne kezdeni szervezni....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése