4 csirkecomb
1 csirkemell
só bors
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
nagyméretű sütőzacskó
A csirkecombokat besózzuk, megborsozzuk, beletesszük a sütőzacskóba, mellé a félbevágott vöröshagymát, a megtisztított fokhagyma gerezdeket, a zacskót a zárócsíkkal bezárjuk, tetejét hústűvel kiszurkáljuk, betesszük a sütőbe, és megsütjük. Amikor megsült, a zacskó tetejét egy ollóval kivágjuk _vigyázat!_
az olló nyomán felcsap a zacskóból a forró gőz, és éget! Még egy kicsit visszatoltam a sütőbe, hogy a teteje megpiruljon.
Krumplipürével és almakompóttal tálaltam.
2009. szeptember 29., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése