I.
25 dkg túró
3 evőkanál kristálycukor
egy citrom lereszelt héja
Az egészet jól összekeverni, és ezzel megtölteni a palacsintát.
II.
25 dkg. túró
3 evőkanál cukor
egy tojás sárgája
a fehérje habbá verve
kb. egy kis maréknyi megmosott mazsola
kb. 4 dl tejföl
kb. 3 evőkanál cukor cukor
Az egészet összekeverni a palacsintákat megtölteni, egy jénai tálat alaposan ki kell vajazni, a palacsinta tekercseket egymás mellé tenni, és az édes tejföllel leönteni. Forró sütőben összesütni,míg a teteje kicsit elkezd pirulni.
Ezt a fajta túrós palacsintát én sokkal jobban szeretem, mint az előzőt.
2009. június 1., hétfő
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése